Home   »   MM Magazine

MM Magazine

MKB Montferland Magazine

Met het MKB Montferland Magazine kunnen onze leden zich profileren binnen de vereniging, maar ook daarbuiten. In een oplage van 1700 exemplaren wordt het magazine verstuurd naar alle ondernemers in de gemeente Montferland. Het blad verschijnt elk kwartaal. Tijdens de netwerkbijeenkomst van de laatste maand van het kwartaal wordt het magazine onder de aanwezige leden uitgedeeld. Leden die er niet zijn en de overige ondernemers in Montferland ontvangen het magazine per post.

 

Inhoud

In MKB Montferland Magazine staat steeds een thema centraal, met een thema-artikel en interviews met leden. Daarnaast kunt u in het magazine nieuws over de bijeenkomsten en wetenswaardigheden over de MKB Montferland-ondernemers lezen.

Elke ondernemer, die lid is van MKB Montferland, kan in aanmerking komen voor een redactioneel artikel in het magazine. Uw nieuws is altijd welkom bij de redactie. Ook als u interesse heeft om een column voor het magazine te schrijven, kunt u dit bij de redactie aangeven.

De advertenties maken het mogelijk om het Magazine uit te geven. En voor de prijs hoeft u het adverteren niet te laten:

 

Tarieven advertenties

Omdat het blad kostendekkend wordt uitgegeven, kunnen we daardoor de advertenties tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Wilt u in het Magazine adverteren? Dan kunt u contact opnemen met Marion van Sinderen of Debbie van den Dool (Demani Sales) info@demani.nl, 0316-227155

 

Afmeting Prijs per uitgave Prijs bij plaatsing in 4 edities
Hele pagina, staand zonder afloop 210 x 300 mm € 450,- € 360,-
incl. afloop 236 x 326 mm
Halve pagina, liggend zonder afloop 210 x 145 mm € 250,- € 200,-
Kwart pagina,staand zonder afloop 100 x 145 mm € 125, € 100,-
Achterpagina, staand idem hele pagina € 650,- € 520,-

 

Advertenties moeten in het juiste formaat, met een hoge resolutie (300 dpi) en als JPEG- of PDF-bestand worden aangeleverd.

 

Het Magazine wordt gemaakt door:

Eindredactie: Karin van der Velden (Tekst&Co), redactie@mkbmontferland.nl, 06-12022395

Foto’s bijeenkomsten: Dies Goorman (Fotografie met Klasse)

Ontwerp: Addie Thuis (Thuis Vormgeving)

Druk: CP Grafimedia

Bezorging: SB Post