Op 11 april hebben vier ondernemers ons tijdens een presentatie van zo’n 20 minuten het een en ander verteld over hun bedrijf, diensten of producten.

 

John Engelen (Engelen Bouwprofessionals) vertelde hoe hij zijn bedrijf in 2014 begon. Sinds 1990 werkt John in de bouwwereld en de projecten die hij realiseerde, zoals de uitbreiding van IKEA in Duiven, gaven hem het vertrouwen dat hij als zelfstandige aan de slag kon. John begeleidt een bouwproces van A tot Z. Samenwerking met andere specialisten zorgt voor allround kennis.

 

Met filmpjes gaf Harry Ketels (De Kroon) letterlijk een kijkje in zijn bedrijf. Hij vertelde over de dagelijkse realiteit in zijn kippenhouderij, waar hij broedeieren produceert. Ook vertelde Harry over de betekenis van keurmerken en de kosten die gemoeid zijn bij het produceren van verschillende type eieren. De beschikbare tijd was eigenlijk te kort voor zijn interessante betoog.

 

De snelheid waarmee een brand zich ontwikkelt, wordt vaak onderschat. Micha Franck (Miefra Brandbeveiliging) liet zien wat zijn werkwijze is bij brandbeveiliging voor bedrijven. Bijvoorbeeld hoe hij de zorg voor onderhoud uit handen neemt. Ook bij particulieren kijkt hij graag hoe de veiligheid verbeterd kan worden. Daarbij verzorgt hij ook bescherming tegen koolmonoxide.

 

Met een achtergrond in financiële bedrijfskunde en strategische communicatie geeft Sandra Raemakers deskundig advies over de consequenties bij elke stap in de ontwikkeling van een bedrijf. Bijvoorbeeld bij het starten van een bedrijf en bij groei die tot stand komt door introductie van nieuwe producten of het aanboren van nieuwe markten, maar ook door overname van andere bedrijven.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland