Verschillende leden van MKB Montferland wilden wel eens een presentatie geven, maar geen hele avond. Daarom organiseerden we een avond, waar 6 leden hun bedrijf en product konden presenteren. De belangstelling was groot, dus zo’n avond zullen we vast nog een keer inplannen.

 

U kunt de presentaties hier lezen.

 

Anouschka Trubkin van Trubkin Personeelsadvies beet het spits af en vertelde hoe zij bedrijven kan helpen om hun omzet te vergroten, door met een goed HRM-beleid te zorgen voor tevreden medewerkers. Tevreden en betrokken medewerkers zorgen voor een grotere klanttevredenheid.

 

Hoe mooi sloot het verhaal van Dorien Peters van Beweeg en Werk hierop aan. Door het aanleren van een goede houding en door werknemers te leren hoe ze op de juiste manier bewegen tijdens het werk, helpt zij het ziekteverzuim te verlagen. Een goede stoel kopen is niet voldoende. Leden van MKB Montferland kunnen bij Dorien een bestandje opvragen, hoe de stoel goed te gebruiken.

 

Simone de Haas van Hartverblindend is vrouwencoach. Ook de mannen in de zaal luisterden met aandacht naar haar verhaal over het verband tussen zelfbewustzijn en overgewicht. Wil je afvallen? Stop dan met lijnen! En ga genieten van eten.

 

Als ondernemer kun je niet alle details van al je klanten onthouden. Floyd Bloemberg van Estos levert systemen die je de meest relevante informatie al geven op het moment dat je klant belt. Vervolgens kun je, afhankelijk van je functie binnen het bedrijf, meer gedetailleerde informatie met een druk op de knop binnen bereik krijgen.

 

Voor grote en kleine projecten wil Piet van der Putten van 0-9 architect graag je deskundige partner zijn. Zodra kennis nodig is van bouwkundige aspecten of het verkrijgen van vergunningen, kan hij helpen. Piet liet een paar mooie projecten zien, die met zijn hulp tot stand gekomen zijn. Bijvoorbeeld het nieuwe pand van Autobedrijf Ruesink in Doetinchem.

 

Yvonne Teunissen van Jemako demonstreerde schoonmaakproducten. Zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen, kun je met haar doeken en wissers grondig, snel en gemakkelijk schoonmaken. Zowel voor privégebruik als zakelijk gezien bespaart deze manier van werken tijd en dus geld.

 

Na de presentaties bleef de netwerkborrel bij Steak’m in Nieuw-Dijk nog lang gezellig.

 

U kunt de presentaties hier lezen.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland