Barbecue voor ondernemend Montferland

 

De leden van MKB Montferland kunnen op 2 juni vanaf 18.00 uur bij Partycentrum De Dèèl genieten van de jaarlijkse barbecue. Marcel en Judith Beekman hebben voor een andere aanpak gekozen dan voorgaande jaren. Mooie grote stukken vlees en vis worden op de barbecue bereid. Hiervoor komt Harm Jan de BBQ man, onder andere bekend van het RTL programma “Ik kom bij je koken”, C1000 en Jumbo barbecuereclames. De Didamse band JJETT zorgt voor de muzikale omlijsting. Het podium waarop ze spelen is gesponsord door Jawiku Partyverhuur.

 

Nieuwe leden

Voor ondernemers die nog geen lid zijn van MKB Montferland is deze avond een goede gelegenheid kennis te maken met de ondernemersvereniging en met ondernemers die al lid zijn. Niet-leden betalen wel een bijdrage in de kosten voor de barbecue. Ondernemers die deze avond lid worden van MKB Montferland krijgen € 50,- korting op de contributie voor 2015. Dit aanbod is alleen deze avond geldig!

 

Vaatje haring

Ook dit jaar wordt weer symbolisch op Amerikaanse wijze een vaatje haring op geveild voor een goed doel. De opbrengst van het vaatje, beschikbaar gesteld door Vishandel Wennekes, gaat naar de Mariaschool in ‘s-Heerenberg. De nieuwe haring komt naar verwachting 10 juni aan land zal op 22 juni worden uitgedeeld aan de hulpverleners die actief zijn in Montferland. Daarmee spreekt MKB Montferland de waardering uit voor brandweer, politie en ambulancepersoneel.

 

Bent u ondernemer, woont u in Montferland of heeft u er uw bedrijf? Dan bent u van harte welkom op de jaarlijkse barbecue. Wilt u erbij zijn? Meldt u dan aan door te klikken op de volgende link: Ik kom op 2 juni naar de barbecue bij de Dèèl in Loerbeek.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland