Bedrijfsbezoek bij Bloem Zevenaar – op dinsdag 4 februari 2014

In februari zijn we te gast bij het bedrijf van Frank Bloem in Zevenaar, Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met een kopje koffie kan er worden doorgelopen naar de hal waar achterin de bedrijfspresentatie plaatsvindt, verzorgd door  Peter Goedbloed, voorzitter V.S.V.  (Vereniging SchadeVoertuigen).

Peter vertelt eerst de familiegeschiedenis van het bedrijf,  van opa Bloem met een fietsenzaak tot nu 4e generatie  (5e  op komst) handel in schadeauto’s. Dit samen met een fotoreportage, daarna vertelt Peter hoe de handel in schadeauto’s plaatsvindt en in de loop der jaren is veranderd. Daarna kunnen we het bedrijf bekijken, kantoor en hal en kunnen er vragen worden gesteld. Aansluitend gaat de bar open voor netwerken met een borrel en een hapje.

Zoals elke bijeenkomst mag u een potentieel nieuw lid meenemen als introducé, graag bij de aanmelding vermelden.

Parkeren 50 m voorbij Bloem aan de overzijde van de weg, op de parkeerplaats van OBW. J kunt vervolgens naar binnen via de hoofdingang

 

Voor leden die komen vanaf Beek, Zeddam, ’s-Heerenberg, Kilder en Azewijn. De binnendoor via Plok en begraafplaats is niet mogelijk, de spoorweg overgang bij de begraafplaats is afgesloten. Je dient via het centrum van Didam te rijden of via Babberich.

 

Inloop vanaf 19.00 uur

Bloem Zevenaar
Marconistraat 45
6902 PC Zevenaar
Tel: 0316-332141
Fax: 0316-333970
E-Mail: info@bloemzevenaar.nl

Bloem Zevenaar Groothandel in schadeautos 2014-01-20 14-46-15

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland