Bezoek kerstmarkt Dortmund – 12 December 2013

Vanwege het grootse succes van vorig jaar is weer besloten naar Dortmund te gaan, daarnaast is ook besloten op veler verzoek om eerder te vertrekken.

kerstmarkt

In Dortmund begint het kerstfeest al medio november, wanneer de stad wordt omgetoverd tot een feestelijk kerstdorp. In de stad staan diverse kerstmarkten waarvan de meest opvallende in het centrum, waar de kraampjes een 45m hoge kerstboom omringen. Deze mega grote kerstboom bestaat uit maar liefst 1.700 fijnsparren die in 4 weken tijd worden opgebouwd tot één geheel. Duizenden twinkelende lichtjes en romantische kerstmuziek brengen sfeer in de donkere winterse middagen terwijl jong en oud geniet van lekkere hapjes en activiteiten.
In totaal vindt u 300 kraampjes met speelgoed, houtsnijwerk, accessoires en lekkernijen, dé plek voor al uw kerstinkopen. Zoals ieder jaar zijn er kerstbriefpapier met sierenveloppen en speciale kerstpostzegels te verkrijgen. Wilt u genieten van live entertainment? Bezoek dan de Alter Markt, een marktplein waar dagelijks optredens plaatsvinden.

 

PROGRAMMA DONDERDAG 12 DECEMBER 2013:

 

12.00 uur                    Vertrek Didam bij parkeerplaats restaurant Bozicht/Juffrouw Tok
12.10 uur                    Vertrek Beek bij Partycentrum de Dèèl
12.20 uur                    Vertrek Zeddam bij parkeerplaats bij rotonde op parkeerplaats tegenover Tolhuis
14.30 uur                    Aankomst in Dortmund
14.45 uur                    Bezoek kerstmarkt, vrije invulling
19.00 uur                    Diner
21.00 uur                    Vertrek naar Nederland

 

Ca.  23.00 uur Thuiskomst

 

Eigen bijdrage: € 10,00 per persoon, we zullen je een nota geven, zodat deze in de boekhouding kan. Dit is inclusief, drankjes in de bus en het diner.

 

In de bus houden we weer een kerstquiz.

 

Wil je erbij zijn? Klik hier om je aan te melden.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland