Bijeenkomst 3 maart KAB Accountants

 

Per 1 januari is al het een en ander veranderd in de Wet Werk en Zekerheid, maar ook per 1 juli 2015 en op 1 januari 2016 worden wetswijzigingen doorgevoerd, die grote gevolgen hebben voor werkgevers.

 

Juriste Karima Hey en Peter Groenewold (beloningsadviseur) van KAB Accountants komen tijdens de netwerkbijeenkomst van 3 maart in detail vertellen over de wijzigingen. Dat doen ze interactief met voorbeelden uit de praktijk die hun verhaal heel duidelijk en interessant maken. Welke positieve en negatieve effecten zijn na twee maanden praktijkervaring bekend? Ook vragen als “Wordt het ontslag van personeel makkelijker?” of “Wordt het ontslaan van personeel duurder?” zullen hierbij aan bod komen. Alles bezien vanuit het oogpunt van de MBK-ondernemer. Natuurlijk kunt u ook zelf vragen stellen.

 

In een kort tijdsbestek zullen Karima en Peter u duidelijk maken of ook in 2015 en daarna het gezegde “ik wens je veel personeel toe” negatief kan worden opgevat. Uiteraard is er na afloop volop gelegenheid voor de netwerkborrel.

 

Bent u ondernemer en woont u in Montferland of heeft u hier uw bedrijf? Dan bent u van harte welkom. Meldt u dan aan: Ik kom op 3 maart naar de bijeenkomst.

Inloop is vanaf 19:00 en we starten om 19:30.

 

Locatie: Partycentrum De Dèèl – Didamseweg 13, Beek

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland