Bedrijfsbezoek bij Kolibri Labels in ‘s-Heerenberg

07/April/2015 19:00 - 22:30
Lengelseweg 94, 7041 DS 's-Heerenberg, Nederland
Address: Lengelseweg 94, 7041 DS 's-Heerenberg, Nederland

Bijeenkomst 7 april – Kolibri

Op 7 april opent Kolibri Labels haar deuren voor u. Deze producent van zelfklevende etiketten is opgericht in 1964 en sinds oktober 2013 onderdeel van de Telrol Group, een van Europa’s marktleiders in zelfklevende etiketten, thermal-transfer linten en kassarollen. In ruim 50 jaar is Kolibri uitgegroeid tot één van de topdrukkers van zelfklevende etiketten in Nederland.

 

Kolibri levert alle denkbare zelfklevende etiketten voor elke toepassing. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich in het marktsegment voor hoogwaardige productlabels, die vaak te vinden zijn op producten in de branches personal care, beverages/gedistilleerd en chemie. Om hierin nog verder te groeien en uit te blinken heeft Kolibri onlangs geïnvesteerd in een zeer hoogwaardige etikettendrukpers die offset, flexo en diverse veredelingstechnieken combineert.

 

Op deze avond kunt u het bedrijf en de nieuwe pers bewonderen en wordt duidelijk wat Kolibri verstaat onder Labeling your business.

 

Inloop is vanaf 19.00 uur, aanvang presentatie om 19.30 uur.

 

Uiteraard is na de presentatie en rondleiding volop de mogelijkheid voor de netwerk borrel.

Zoals elke bijeenkomst mag u een introducé meenemen, graag bij de aanmelding vermelden. Deze introducé dient een potentieel lid te zijn van MKB Montferland, dus te voldoen aan de lidmaatschapseisen.

MKB Montferland