Netwerkavond met Hardy Smit van Ondernemersklankbord

02/February/2016 19:00 - 22:30
Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen, Nederland
Address: Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen, Nederland

Locatie: Havezathe Carpe Diem in Vethuizen.

 

 

Elke ondernemer wordt ‘s nachts weleens wakker omdat hij of zij worstelt met een lastige vraag. U kent vast ook momenten waarop u graag een onafhankelijk klankbord zou willen hebben. Het maakt daarbij niet uit of u nu net uw bedrijf begonnen bent of al jaren onderneemt. Het Ondernemersklankbord begeleidt zo’n 3000 ondernemers per jaar en dat al 35 jaar lang. Ervaren (oud)ondernemers uit elke denkbare branche en met kennis op elk denkbaar gebied, sparren belangeloos met u over uw bedrijfsvoering. Objectief en onafhankelijk, omdat er tussen het Ondernemersklankbord en u geen financiële belangen spelen.

Hardy Smit, regionaal adviseur van het Ondernemersklankbord in Gelderland, komt op 2 februari vertellen met welke vragen hij in de praktijk zoal te maken krijgt en wat het Ondernemersklankbord dan kan betekenen.

De partners van het Ondernemersklankbord zijn de Rabobank, het VNO-NCW, Univé, het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel. Zij geven financiële steun, die zichzelf uiteindelijk in ruime mate terugverdient doordat het Ondernemersklankbord al veel bedrijven voor faillissement wist te behoeden.

 

Aansluitend is er uiteraard de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

MKB Montferland