De G-bowlers uit ’s-Heerenberg hebben heerlijk mogen smullen van haring die door Patrick Beverloo van Patrick Beverloo art & healing werd uitgedeeld. Patrick won deze haring bij de veiling van MKB Montferland. Als winnaar mocht hij zelf kiezen waar hij de nieuwe haring wilde uitdelen. Zonder te aarzelen koos hij voor de G-bowlers, een onderdeel van Bowling Vereniging ‘s-Heerenberg. De door vishandel Wennekes uit ’s-Heerenberg geleverde haring viel goed in de smaak en was al snel helemaal op. De reactie van een van de bowlers sprak voor zich: “Nog nooit zoiets lekkers gegeten!”

Elk jaar wordt tijdens de jaarlijkse barbecue van ondernemersvereniging MKB Montferland een vaatje haring symbolisch geveild. Ondernemers kunnen dan gedurende een vooraf bepaalde tijd € 5,- of een veelvoud daarvan deponeren. De ondernemer die bij het afgaan van de wekker als laatste een bedrag doneert is de winnaar.

 

De opbrengst van de veiling gaat naar de St. Jozefschool in Azewijn. De juffen José Broekhof en Linsy Tjalkens namen op 5 juni de opbrengst van € 495,00 in ontvangst. Het geld wordt gebruikt om boeken voor de schoolbibliotheek aan te schaffen. Dit is nodig omdat de bibliobus helaas gaat stoppen.

 

MKB Montferland biedt ondernemers uit de gemeentelijke kernen van Montferland de gelegenheid om te netwerken en samen zaken te doen. Ondernemers die in Montferland hun bedrijf hebben of er wonen zijn welkom als lid. Kijk voor meer informatie op www.mkbmontferland.nl.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland