Een bekend gezegde luidt “niets is veranderlijker dan de mens”.

 

Een bekend gezegde luidt “niets is veranderlijker dan de mens”. Toch heeft de mens vaak moeite met veranderingen. We houden graag vast aan wat we kennen en herkennen. Voor elk individu is veranderen in meer of mindere mate moeilijk. Een hele groep veranderen is daardoor nog moeilijker.

 

JAZO in Zevenaar is al 50 jaar specialist in het produceren van toegangsmogelijkheden en ventilatie voor technische ruimtes. Maatschappelijke ontwikkelingen maakten een cultuurverandering bij JAZO noodzakelijk. Didammer Pascal Bos ontwikkelde voor JAZO het PRET gedragsbeleid. Medewerkers worden vanuit hun eigen vakmanschap en denkkracht gestimuleerd om vanaf de basis mee te denken over product- en procesverbeteringen. Daarmee komt JAZO door een goede samenwerking op alle niveaus tot betere resultaten. Het leverde JAZO in 2010 de titel “Slimste bedrijf van Nederland” op.
Pascal Bos komt vertellen over veranderen en over het PRET beleid. Pascal doet dit op zijn eigen, bijna cabareteske, manier. Interactief, met veel grappige voorbeelden. Dit wordt een avond met heel veel PRET, maar geeft u beslist inspiratie om anders te denken. Zelfs als u vindt dat u juist heel goed met veranderingen omgaat.

We sluiten daarna uiteraard af met de netwerkborrel.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland