De laatste tijd werd Emile Ratelband regelmatig figuurlijk aan de schandpaal genageld. MKB Montferland-voorzitter Edwin Sap kreeg het voor elkaar om dat letterlijk te doen. Tijdens de netwerkbijeenkomst van de Montferlandse ondernemersvereniging werden de aanwezigen er door Ratelband figuurlijk, maar ook letterlijk toe gezet om te bewegen, met zelfs een polonaise tot gevolg.

 

Een goede ondernemer beweegt voortdurend, was de stelling van de positiviteitsgoeroe, om direct te kunnen inspringen op ontwikkelingen. Een andere wijze les was dat ondernemers niet bang moeten zijn voor ‘pijnlijke’ ervaringen uit het verleden. Dat werd gesymboliseerd door het opblazen van een ballon totdat deze knapte.

 

Niek Brugman van Montferland Journaal toonde zich een held. Hij hield zowaar de voeten heel na een sprong in het glas. En waar we nu heel benieuwd naar zijn … Wie van de aanwezigen heeft de volgende morgen in de badkamer geroepen “ik ben de knapste, ik ben de beste”? Volgens Emile Ratelband is dat namelijk de beste manier om de dag te beginnen.

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland