De drie onderneemsters gaven samen een presentatie over het belang van gezondheid voor de ondernemer en voor zijn medewerkers.

 

Een van de doelstellingen van MKB Montferland is samenwerking. Waar dat toe kan leiden lieten Ilse Swenne van Aerofitt, Agnes Hesselink van Agema en Rosaline Ratering van Gezond en Weldoen op 5 februari zien. De drie onderneemsters gaven samen een presentatie over het belang van gezondheid voor de ondernemer en voor zijn medewerkers. Een belangrijke boodschap was om tijd te nemen voor ontspanning. Ondernemers denken nog wel eens dat ze daar te druk voor zijn.

 

Aerofitt heeft daarom een leuk plan bedacht. Vanaf 6 maart kunnen leden van MKB Montferland op woensdag van 7 tot 8 uur ‘s morgens komen sporten. De activiteiten wisselen en ‘s zomers vinden ze ook buiten plaats. Daarna douchen, een ontbijtje en om half 9 fris en fruitig aan het werk. De kosten bedragen € 599,- incl. BTW. Voor dit bedrag kunnen deelnemers naast het wekelijkse uurtje onbeperkt sporten. De kosten zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar als ondernemerskosten. Raadpleeg daarvoor wel een fiscaal adviseur!

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland