Als deelnemende ondernemersvereniging in Stichting B2B de Liemers zijn we enorm trots op wat er nu staat! Een deelnemerslijst die meer divers is dan ooit, een prachtig programma met voor ieder wat wils en een hele grote groep Liemerse ondernemers die stuk voor stuk hun expertise met ons gedeeld hebben om er een geweldige beurs of beter gezegd evenement van te maken.

De doelstelling is en blijft netwerken, verbinden, kennis delen en de regio versterken, dit jaar komt dat meer dan ooit tot zijn recht. Het evenement is voor iedereen gratis te bezoeken en er is voor iedereen de hele dag gratis koffie en thee.

We willen je graag wijzen op de verschillende programmaonderdelen, die ook gratis te bezoeken zijn, maar waar wel een aanmelding voor gewenst is.

Bijzonder is de lezing & workshop over de aanbestedingswet die door de 6 Liemerse gemeenten georganiseerd is. Breng een bezoek aan trendwatcher Adjiedj Bakas of doe mee aan het debat over mantelzorg. Staat dat al bij jou op de agenda?

Voor een compleet overzicht van alle programma-onderdelen kun je naar deze pagina, lees wat lager op de pagina de uitgebreide omschrijvingen en meld je aan voor één of meerdere workshops, lezingen, presentaties of het debat over mantelzorg.

Bekijk hier de plattegrond en de deelnemers en bedenk van te voren wie je in ieder geval wilt ontmoeten.

Natuurlijk danken wij onze (hoofd)sponsors Rabobank Arnhem en Omstreken, Makro Duiven, BKC bv en Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar voor het mede mogelijk maken van deze dag!

Daarnaast hebben deze ondernemers allemaal hun steentje bijgedragen:

10+ Advies en Coördinatie, Anouk@Work BV, Alsandair beveiliging en Opleidingen, Armadaclean, Autobedrijf Bloemberg, Boerstal Bouw, C.R.Z. ’t Centrum, Communicatiehuis de Liemers, De Liemers Helemaal Goed, De Reus’ Communicatie en Publicatie, Dies Goorman Fotografie, Duoplan Architecten Zevenaar, Event Medics, Geurts Media, Het Filmhuus, Hét Gemeente Nieuws, IA Groep, Meeting Point Communication, Party, – en Bowlingcentrum de Griethse Poort, Peeze, Presikhaaf bedrijven, Pronto – Print Duiven, RTV Favoriet, Spykersound, Stelvio Advocaten | Mediators, Tekst By Tas, Tekstbureau Saer, Ten Brinke Interieurbeplanting, Vivaldi XL & Welling Catering.

Mocht je een bezoek aan B2B de Liemers op 19 april tussen 12.00 en 22.00 uur nog niet in je agenda hebben staan, kun je dat nu direct doen.

Kom kennis halen, kennis delen, netwerken, zakendoen en je neemt je relaties gewoon mee!

Tot ziens op 19 april, we rekenen op je komst.

Met vriendelijke groet,

MKB Montferland

Edwin Sap

Voorzitter

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland